Painatukset

Painatamme haluamasi logot ja tekstit kaikkiin myymiimme tuotteisiin tai jo valmiiksi hankkimiisi tekstiileihin.


Mitä painatus maksaa?

Painatusten hintaan vaikuttaa monta eri seikkaa kuten tilattavat määrät, painoaineistojen koko ja värimäärä sekä aikataulu, jne.

Lähetä meille tiedot tarvitsemistasi painatuksista sähköpostilla info@firstout.fi tai soita 010 309 3826 niin teemme sinulle kilpailukykyisen tarjouksen!

Halutessasi painatuksen hyvin pieneen määrään tuotteita, on se mahdollista, mutta huomaa, että painatusten minimiveloitus on 40€ (alv0%).

Kauanko kestää?

Toimitamme valmiit painetut tuotteet sinulle yleisesti alle viikossa siitä kun olemme saaneet painettavat tekstiilit käsiimme.

Kerrothan meille jo tarjouspyyntövaiheessa mikäli tuotteilla on erityisen kiire, niin voimme varata resursseja sinua varten oikean määrän oikeaan aikaan.

Urheiluseurojen painatukset

Olemme erikoistuneet urheiluseurojen vaativiin varustepainatuksiin. Painamme numerot, nimet ja logot pelipaitoihin, -shortseihin, -housuihin, varustekasseihin ja toimitsijavarusteisiin nopealla aikataululla, erittäin laadukkaasti, edulliseen hintaan.

Koko seuraa koskevan painosopimuksen tekeminen on järkevää kun painatuksia tarvitaan joustavasti pitkin vuotta useille eri joukkueille.